Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Осъдителна присъда за Панко, разпространявал наркотици в Девня

 Варненският областен съд утвърди съглашение,  реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и Панко Панков, с което той се признава за отговорен, че без съответно позволение държал високорискови наркотични субстанции за разпространяване, оповестиха от пресслужбата на съда.

Панко Панков е роден във Варна, само че живее в Девня, със приблизително обучение, неработи, без предходни осъждания.

Пред съда той съобщи, че е склонен с изискванията на съглашението, което е подписал непринудено и се отхвърля от разглеждане на делото по общия ред.

Страните одобриха за несъмнено и изрично открито, че  на 10.03.2020г. в Девня Панко Панков, държал за разпространяване марихуана с общо чисто тегло 19,58 грама, на обща стойност 117,48 лв.. На същата дата той  разпространил част от опиата на различен мъж.

Варненският областен съд, утвърди съглашението, откакто реши, че същото не опонира на закона и морала.

За осъщественото закононарушение, 35-годишният мъж одобри да изтърпи наказване " отнемане от независимост “ за период от 1 година и 6 месеца, осъществяването на което да бъде отсрочено с изпитателен период от 3 години. Наложено му е и наказване " санкция “ в размер на 2 500 лв..

Направените по делото разходи в размер на 182,38 лв. също следва да бъдат заплатени от Панко Панков в интерес на Държавния бюджет по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Одобреното съглашение е в действие незабавно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР